Kinderen in de klas

Werken bij Sunesis

Welkom op de vacaturepagina van Sunesis! Als je gepassioneerd bent over innovatief onderwijs en een verschil wilt maken in de levens van hoogbegaafde jongeren, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. We zijn op zoek naar creatieve, empathische en deskundige professionals die onze visie delen en bij willen dragen aan de ontwikkeling van een unieke leeromgeving. Ontdek hier onze huidige vacatures en mogelijkheden om je aan te sluiten bij ons.

Klik hier voor onze vacature voor part time vakdocenten (4 uur per week)


Vacature: Enthousiaste Docent (Vrijwillige Basis)

Over Sunesis:

Sunesis is een kleinschalige, innovatieve privéschool in Groningen, gericht op hoogbegaafde leerlingen. Wij bieden een unieke leeromgeving die persoonlijke groei, autonomie, en verbondenheid centraal stelt. Ons doel is om een stimulerende plek te creëren waar leerlingen hun talenten volledig kunnen ontwikkelen. Nu zoeken we een gepassioneerd docent om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als docent bij Sunesis krijg je de kans om een significante impact te maken in de levens van hoogbegaafde leerlingen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ondersteunen van de leerlingen die werken binnen onze elektronische leeromgeving, met een focus op individuele begeleiding en het stimuleren van zelfstandig leren. De functie biedt veel ruimte voor creativiteit in het lesgeven en de mogelijkheid om nauw samen te werken met een toegewijd team van coaches en vrijwilligers.

Wij bieden:

● Een inspirerende werkomgeving in een kleinschalige setting.
● De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een uniek onderwijsconcept.
● Flexibele werkdagen: twee dagen per week.
● Een vrijwilligersvergoeding, met de mogelijkheid tot herziening naar gelang de groei van onze middelen.
● Een warme en ondersteunende gemeenschap.

Jouw profiel

● Je hebt een 1e of 2e graads onderwijsbevoegdheid.
● Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar.
● Je hebt affiniteit met hoogbegaafde leerlingen en bent bekend met hun specifieke leerbehoeften.
● Je bent creatief, flexibel en hebt een passie voor onderwijs.
● Je werkt graag samen in een team, maar kunt ook zelfstandig te werk gaan.

Interesse in andere bijdragen?

We staan ook open voor professionals die op andere manieren willen bijdragen, zoals het verzorgen van workshops of gastlessen. Daarnaast waarderen we de inzet van gepensioneerde onderwijsprofessionals die een actieve rol willen spelen binnen onze gemeenschap.

Sluit je aan bij Sunesis:

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar sunesisonderwijs@gmail.com. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we het verschil voor elke hoogbegaafde leerling bij Sunesis. We kijken uit naar je reactie!

Waarom Sunesis?

Waarom wij deze unieke weg inslaan? Omdat er in het huidige landschap van het voortgezet onderwijs simpelweg geen passend aanbod is voor deze bijzondere groep leerlingen, tenzij je kijkt naar settings die gerelateerd zijn aan jeugdzorg. Maar wij geloven dat er meer mogelijk is. Wij willen een verschil maken door een onderwijsplek te bieden die speciaal is ontworpen met deze inspirerende jongeren in gedachten.