Kinderen in de klas

Docenten Sunesis

Bij Sunesis geloven we dat de kwaliteit van het onderwijs grotendeels wordt bepaald door de mensen die het verzorgen. Onze docenten zijn meer dan alleen vakexperts; ze zijn mentoren, inspiratoren en begeleiders die zich volledig inzetten voor de groei en ontwikkeling van onze hoogbegaafde leerlingen. Elk lid van ons team brengt een schat aan kennis, ervaring en passie mee, en deelt de gemeenschappelijke visie om een omgeving te creëren waar talenten bloeien en leerlingen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Maak kennis met onze docenten

Sunesis docenten


Franklin Roos

Franklin Roos ondersteunt ons als vrijwilliger bij de bètavakken. Hij studeerde natuurkunde, wiskunde en sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Met een achtergrond als natuurkundeleraar heeft Franklin een nieuwe visie ontwikkeld op kernfysica, warmteleer en elementaire deeltjes. Daarnaast is hij auteur van populairwetenschappelijke boeken zoals De vlo botst op de voetbal en Hé helium!

Eisso Post

Eisso Post versterkt ons team op het gebied van de Nederlandse taal. Hij studeerde Noors, Nederlands en Algemene Literatuurwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Eisso is een veelzijdige Nederlandse auteur, bekend om zijn fictiewerk zoals de fantasyroman De nutvolle Pikku (2012) en zijn non-fictieboek Schrijven met het Oerverhaal - Hoe gebruik je thema's uit sprookjes, mythen en sagen (2011). Daarnaast is hij een ervaren vertaler, onder andere van Leviathan ontwaakt van James Corey, en fungeert hij als schrijfcoach.

Willemien Fidder-van der Weerd

Willemien zal om de week bij ons yogalessen verzorgen. Als moeder van hoogbegaafde kinderen heeft ze in haar eigen yogapraktijk speciale aandacht voor deze groep. Ze biedt onder andere Aerial Kids Yoga, Therapeutische Kinderyoga en Vlinder & Slak Training aan.

Wouter Bolt

Wouter gaat elke 2e week gymles geven. Momenteel volgt hij de opleiding Trainer/Coach aan de Johan Cruijf academie en hij hoort bij de top van nederlands roeitalenten; op 19 mei is hij zelfs nederlands kampioen in de acht geworden!

Andrha Simonis

Andrha Simonis brengt een waardevolle combinatie van psychologisch inzicht en didactische expertise naar Sunesis als hoofddocent. Met een achtergrond in psychologie en SPH, en een master in godsdienstpsychologie, heeft zij zich gespecialiseerd als HB-coach met aanvullende training in mindfulness-based cognitive therapy. Andrha's persoonlijke ervaring als moeder van hoogbegaafde kinderen versterkt haar affiniteit met onze doelgroep, waardoor zij een diep begrip en empathie in haar onderwijspraktijk brengt.

Waarom Sunesis?

Waarom wij deze unieke weg inslaan? Omdat er in het huidige landschap van het voortgezet onderwijs simpelweg geen passend aanbod is voor deze bijzondere groep leerlingen, tenzij je kijkt naar settings die gerelateerd zijn aan jeugdzorg. Maar wij geloven dat er meer mogelijk is. Wij willen een verschil maken door een onderwijsplek te bieden die speciaal is ontworpen met deze inspirerende jongeren in gedachten.